Hirdetés

Késni fog a Call of Duty: Warzone Mobile, de legalább elhozza az egyik közkedvelt pályát

|

Úgy néz ki, hogy a battle royale módnál többre is számíthatunk majd az új mobilos CoD mókától.

Hirdetés

A Call of Duty showműsor sokakat megmozgatott a napokban, ahol nyilván a többség a Modern Warfare 3 újdonságaira volt kíváncsi. Ettől függetlenül a Warzone Mobile is kapott egy nagyobb szegmenst, aminek köszönhetően kiderült pár fontos apróság a battle royale lövölde kistestvéréről.

A Call of Duty: Warzone Mobile eredetileg idén kellett volna, hogy megjelenjen, de láthatóan megcsúsztak a tervek. A legújabb bejelentés értelmében csak 2024 elején számíthatunk majd a hordozható lövöldére.

A játékot még 2022-ben jelentették be azzal a céllal, hogy elhozzák a Call of Duty ingyenesen játszható battle royale élményét mobilokra is, és leváltsák a jelenleg is futó Call of Duty Mobile-t. Akkor még az volt a terv, hogy idén már játszani fogunk vele, de ez változott, ahogy a projekt bővült.

Hirdetés

Mostanra ugyanis nem csak egy battle royale lövöldéről van szó: a fejlesztők elmondása szerint a központi multiplayer játékmódok legjobb részei is bekerülnek majd a Warzone Mobile-ba. A Shipment és a Shoot House már biztosan része lesz a csomagnak, de az is kiderült a BR opciók között a Rebirth Island is szerepelni fog Verdansk mellett.

Aki szeretne az elsők között játszani a mókával, annak érdemes lehet előregisztrálnia a játékra. A bejelentések szerint már 45 millióan éltek ezzel a lehetőséggel. A Call of Duty: Warzone Mobile tehát valamikor 2024 elején fog érkezni Androidos és iOS-es készülékekre. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)