Hirdetés

Két új Mistwalker játék érkezik az idén

|

A Mistwalker eddig két nagyobb játékkal örvendeztetett meg bennünket, és idén érkezik a harmadik nagy durranás.

Hirdetés

A Final Fantasy sorozat megalkotójának stúdiója lepaktált a Microsofttal annak idején, és két AAA címmel próbálta az Xbox 360 eladásokat tuningolni. A Blue Dragon ugyan nem sikerült annyira jól, ám a Lost Odyssey személyében egy igazi klasszikust kaptunk tőlük.

A stúdió feje - Hironobu Sakaguchi - blogbejegyzése szerint idén érkezik a harmadik olyan játékok, amelytől leesik majd az állunk. Sajnos egyelőre címet nem említett, csak annyit mondott, hogy a játék még az idén megjelenik. A sikervárományos blockbuster mellett pedig készül egy iPhone játék is, amiről szintén nem kívánt többet elárulni. Na kérem, JRPG rajongók! Szerintetek esélyes egy Lost Odyssey 2, vagy valami teljesen újra számíthatunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)