Hirdetés

Kiderült, milyen új tartalmakat kap idén a Diablo Immortal

|

A Blizzard mobilos szerepjátéka egy nagyon erős év elé néz: minden tekintetben nagy bővítések várhatóak.

Hirdetés

Ahogy a World of Warcraft: Dragonflight és a The Lord of the Rings Online, a Diablo Immortal is megkapta a maga tartalmi tervezetét. A 2023-as év során a mobilos RPG kapni fog új helyszíneket, sztoritartalmakat, és dungeonöket is.

Ami azonban még ezeknél is izgalmasabb volt, az nem más, mint egy új kaszt belengetése. Sajnos a fejlesztők nem leplezték még le, hogy min is dolgoznak a színfalak mögött, de egyes szivárgások már a Blood Knight érkezéséről mesélnek. Egy teljesen új harcos közeleghet a Diablo Immortal felhozatalába.

Hirdetés

A következő hónapokban egyébként számíthatunk a klánrendszer frissítésére, közösségi megoldások beépítésére, új Helliquary bossokra, és egy új kompetitív játékmódra. Mindennek a csúcsa egy szabadidős lehetőség, a horgászat lesz, mivel hát nem létezhet online szerepjáték pecázás nélkül, ugyebár.

A Diablo Immortal ugyan kapott hideget-meleget a megjelenésekor, de mostanra kialakult egy hűséges játékostábora, akik nagy örömmel pörgetik napi szinten.

Ti belenéztetek a játékba az elmúlt hónapokban?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)