Hirdetés

Kim Kardashian: Hollywood - hatalmas siker a mobiljáték

|

Kim Kardashian saját mobiljátékát már több mint 42 millióan töltötték le, óriási bevételt termel a Hollywood nevű telefonos őrület.

Hirdetés

A megjelenését követő öt negyedéves ciklus után már több mint 100 millió dollár bevételnél jár Kim Kardashian saját mobiljátéka. A Kim Kardashian: Hollywood kapcsán ugyan korábban még ennél is nagyobb számokat pedzegettek az elemzők, de így is átütő a siker.

42 millió felhasználó érezte úgy, hogy élete nem lehet teljes a Kim Kardashian: Hollywood nélkül. Az alapvetően ingyenes, azonban természetesen mikrotranzakciókra épülő játékba eddig körülbelül 3,29 milliárd alkalommal léptek be és összesen 35 000 évnyi játékidőt töltöttek el a lelkes Kim Kardashian rajongók. A játék többek között azért is ennyire népszerű, mert Kardashian kisasszony folyamatosan reklámozza azt összes közösségi oldalán, melyeknek együttesen 100 milliós rajongói tábora van. Glu Mobile gondozásában megjelent játék történései elméletileg a híresség életével párhuzamosan alakulnak, jelentsen ez bármit is.

Ha netán nem tudnátok betelni a Kim Kardashian: Hollywooddal, akkor van még remény számotokra, ugyanis újabb celebes mobilcímek érkeznek. Saját játékot kapott Kim Kardashian két féltestvére Kendall és Kylie Jenner, továbbá még idén érkezik Taylor Swift játéka is. Én személy szerint inkább maradok a The Simpsons: Tapped Outnál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)