Hirdetés

Közel 700000 iPadet adott el az Apple az első napon egy elemző szerint.

|

Amikor az iPadet bejelentették, sokan fanyalogtak.

Hirdetés

Amikor megjelent, kiderült, hogy jócskán felülmúlta az elvárásokat - legalábbis az első napon.

Szombaton volt az iPad megjelenésének napja. A Piper Jaffray analistája, Gene Munster szerint a masinából 600 és 700 ezer példány között kelt el az első napon. Ez jócskán felülmúlta azt az előrejelzést, amelyet ő maga adott korábban, hiszen 2-300000-e becsülte az első napon eladott iPadek eljövendő számát.  Munster szerint "a vártnál hosszabb sorok" voltak és a boltok nagyon jól el voltak látva..

"Április 3-án este fél nyolckor 20-ból 19 boltban, amit felhívtunk, még mindig kapható volt a gép. Ez igen pozitív változás: az Apple a múltban többször elkövette azt a hibát, hogy nem volt képes teljesíteni az első napi elvárásokat. Például New Yorkban az 5th Ave Apple Bolt előtt 730-an várakoztak reggel kilenckor (ekkor kezdődött az iPad eladása), szemben az iPhone 3GS 350-es és az iPhone 3G 540-es sorával. Ugyanúgy, mint a másik két készülék esetében a sorok hamar leapadtak (mintegy egy óra alatt)." - nyilatkozta Munster.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)