Hirdetés

Lacuna - Sci-Fi Noir Adventure és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy gyakorlott fejlesztő szállította a hét legérdekesebb játékát.

Hirdetés

Ha szerencsések lennénk, mostanában már elkezdhetnénk játszani a Call of Duty Warzone mobilos változatával, de ezt határozatlan időre elhalasztották, leghamarabb az év végefelé jöhet. Simán elképzelhető, hogy bevárja az új, teljes értékű CoD-ot, és az Activison mindent megtesz, hogy a franchise valamely játékával a lehető legtöbben játsszanak, akármilyen platformot is preferálnak vagy érnek el épp. 

CoD tehát nincs, de sok minden más van, alább az e heti lista.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Lacuna - Sci-Fi Noir Adventure (iOS, Android) - 2490 Ft / 2399 Ft

Az Assemble Entertainment több Leisure Suit Larry játékot is szállított nekünk a közelmúltban, de nekik köszönhetjük a FAR: Lone Sailst és a Plan B From Outer Space adaptációját is. Újdonságuk, mint azt címe is finoman sugallja, egy Sci-Fi Noir kalandjáték, amiben Neil Conradot, egy ügynököt irányítva kell egy gyilkosság nyomába erednünk. Az ügy nem egyszerű, a szálak messzebbre vezetnek, mint vártuk, és számos döntési helyzetet élhetünk át, melyek teljesen eltérő útvonalakra visznek minket. Így vagy úgy, de folyamatosan haladunk a végkifejlet felé.

További mobiljáték megjelenések

Blackpink the Game (iOS, Android) - ingyenes

Campfire Cat Cafe - Cute Game (iOS, Android) - ingyenes

League Bowling ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

Pokipet (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)