Hirdetés

The Walking Dead: Our World, Boxing Star - a legjobb mobiljátékok a héten

|

Egy The Walking Dead AR-játék, egy könnyed Simon's Cat-es cím az alkalmi játékosoknak, és néhány egész érdekes újdonság jött a héten mobilokra.

Hirdetés

Valahol örülünk, hogy zombik csak a képernyő túloldalán vannak, és nem a mi világunkban, mert akármennyire is menő lenne baseball ütővel szétzúzni a fejüket, azért napról napra küzdeni a kajáért, gyógyszerekért, meghozni súlyos morális döntéseket, vagy épp élőholttá vált szeretteinket megfosztani testrészeiktől nem lenne túl jó móka. Azért a The Walking Dead AR-játékkal elképzelhetjük, hogy a sorozat világa a mi világunk, és a karakterek a szobánkban, a parkban, vagy ott állnak, ahová épp megyünk. Más is van természetesen, nézzétek meg a kínálatot alább.

Hirdetés

Battleheart 2 (iOS) - 1490 Ft

Boxing Star (iOS, Android) - ingyenes

Dereliction (iOS) - 1490 Ft

The Eyes of Ara (iOS) - 1790 Ft

Fracter (iOS, Android) - 1490 Ft

Galak-Z: Variant Mobile (iOS, Android) - ingyenes

Idle Apocalypse (iOS, Android) - ingyenes

New Star Soccer Manager (iOS) - ingyenes

Room Racer AR (iOS) - 699 Ft

Simon's Cat - Pop Time (iOS, Android) - ingyenes

Speed Boaty (iOS, Android) - ingyenes

Trade Island: Big City Tribez (iOS, Android) - ingyenes

The Walking Dead: Our World (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)