Hirdetés

LEGO: The Hobbit, Trials Frontier - 2014. áprilisi handheld játékmegjelenések

|

A LEGO: The Hobbit természetesen kézikonzolokra is jön, megjelenik az új Family Guy játék, valamint megkapjuk a Sly Cooper játékokat gyűjtő Vitás Sly Collection is.

Hirdetés

Míg a TT Games a LEGO: The Hobbittal tovább feji azt a bizonyos tehenet, áprilisban minden kézikonzol, okostelefon és táblagép tulajdonos izgulhat valamiért. Nos, majdnem mind, de nem akarjuk mi forgatni a kést a Windows Phone-osok szívében, megteszik ezt sokan mások, és a heti mobilos ajánlóban úgyis találnak majd ők is ezt-azt. Érdekes, hogy az ehavi 3DS-es kínálat szintén csak egy játékban merül ki, és nagyon könnyű kitalálni, melyik az, de májusban a helyzet változni fog egy picit. Addig viszont még közel egy hónap van, nézzük inkább az aktuális megjelenéseket.

Ragnarok Odyssey Ace - április 1. - PlayStation Vita

Ahogy a tegnapi megjelenéses cikkben is írtuk, a Ragnarok Odyssey Ace nyitotta a hónapot. A nyilvánvaló különbségeken kívül várhatóan pont ugyanazt kapjuk mind PS3-on, mind PS Vitán, az újdonságokról a linken olvashattok.

FTL: Faster Than Light - április 3. - iOS

Mától iPaden is elérhető az FTL: Faster Than Light, a tavalyi év egyik legnagyobb indie meglepetése. Akinek valamiért kimaradt: űrhajót kell benne irányítanunk, menedzselnünk, fejlesztenünk, győzelemre vinni a csatákban. Az iPades változat tartalmazza az Advanced Edition kiegészítő minden újdonságát is, és mindössze 9 euróba kerül.

Warhammer 40,000: Storm of Vengeance - április 3. - iOS

A Warhammer franchise érdekes spin-offja szintén ma került fel az App Store-ba (és vált teljes verzióban elérhetővé a Steamen), hamarosan pedig a Google Play-en is megvásárolható lesz. Az első kritikák nagyon negatívak, és sajnos tudunk hinni ezeknek, ugyanis a játékot az az Eutechnyx fejlesztette, akik tavaly a Ride to Hell: Retributionnel húzták ki a gyufát. Ha van felesleges 5 eurótok és nagy Warhammer fanok vagytok, talán tetszeni fog, de óvatosan.

Trials Frontier - április 10. - iOS

A kanadai App Store-ban már elérhető, de hivatalosan csak április 10-én jelenik meg a Trials Frontier, a sorozat első mobilos része, ami többé-kevésbé összekapcsolódik a Trials Fusion nevű nagytesóval. Ahhoz képest, hogy milyen sokat kínál (több mint 50 óra gameplay, ami azért nem rossz, főleg egy mobilos játéktól), mindössze 90 megát nyom, és teljesen ingyenes. Persze, van néhány mikrotranzakciós lehetőség, de mi már játszottunk vele pár órát, és egyelőre egyáltalán nem erőszakos. Meglátjuk, mi lesz később.

Family Guy: The Quest for Stuff - április 10. - iOS, Android

Épp pár órája jelentették be a megjelenési dátumot és a fontosabb infókat, amiket jól le is írtunk nektek ebben a cikkben. Csekkoljátok.

 

Football Manager Classic 2014 - április 11. - PlayStation Vita

A Football Managert játszhattuk már PC-n, magunkkal vihettük táblagépen és telefonon, de Vitára még nem jelent meg. Picivel több mint egy hét múlva viszont a némleg leegyszerűsített Classic kiadás a PlayStation kézikonzoljára költözik, és ugyanazt a 3D Match Engine-t használja, mint a PC-s társa. Ennek eredményeképp a mentések költöztethetőek. Aki nem bír ki tíz percet csapata igazgatása nélkül, annak bátran ajánljuk.

LEGO: The Hobbit - április 11. - PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Egyelőre konkrétan most sem tudjuk, miben lesz majd más a LEGO: The Hobbit kézikonzolos verziója, de nyilvánvalóan ugyanazokat a módosításokat végzik el rajta, mint a korábbi LEGO játékok esetében. Szintén csak az első két Hobbit film eseményeit élhetjük újra viccesen, a harmadik film állítólag majd DLC-ben csatlakozik karácsony környékén. Úgy legyen.

The Sly Trilogy - április 16. - PlayStation Vita

Most úgy látszik Sly hónap van a Sonynál, ugyanis PS3-ra épp a Sly Cooper: Thieves in Time jár ingyen a PlayStation Plus előfizetés mellé. A The Sly Trilogy a Sly Cooper And The Thievius Raccoonus, a Sly 2: Band of Thieves és a Sly 3: Honor Among Thieves játékokat tartalmazza, és PS3-ra már 2010-ben megjelent. Mindhárom játékot újramasterelték és optimalizálták Vitára, illetve hozzáadták a szükséges funkciókat, mint a Trophyk és az érintőképernyő-támogatás.

 

2014. május kézikonzolos játékmegjelenések

Mario Golf World Tour - május 2. - Nintendo 3DS

God of War Collection - május 6. - PlayStation Vita

Hellraid: The Escape - május 15. - iOS

Kirby: Triple Deluxe - május 16. - Nintendo 3DS

Godzilla: Smash3 - május 16. - iOS, Android

Mind Zero - május 28. - PlayStation Vita

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)