Hirdetés

Linkin Park Revenge - elérhető az App Store-ban

|

Megünnepelve a Linkin Park új, A Thousand Suns névre keresztelt lemezének megjelenését, a zenekar rajongói a Tap Tap Revenge legújabb kiadásához is hozzáférhetnek.

Hirdetés

A Coldplay, a Dave Matthews Band, Lady Gaga, a Metallica, a Kings of Leon, Justin Bieber, a Nirvana, a Nickelback, illetve Katy Perry után a Linkin Park is felkerült azon előadók listájára, akik kimondhatják, saját részt kaptak a Tap Tap Revenge sorozatban.

A Linkin Park Revenge, azon kívül, hogy a zenekar 10 számát tartalmazza, vadonat új grafikai megvalósításokat és témákat használ, melyek eddig egyetlen Revenge játékban sem voltak láthatóak, többek között 3D effektekre is számíthatunk. A játékban található számok a következők:

- The Catalyst
- Waiting For The End
- Wretches And Kings
- Blackout
- New Divide
- What I've Done
- Bleed It Out
- Numb
- Faint
- One Step Closer

A Linkin Park Revenge 4.99 dollárért vásárolható meg az App Storeban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)