Hirdetés

Majdnem egy Far Cry spin-off lett a Ubisoft új mobiljátéka

|

A múlt héten megjelent battle royale-lal feltehetőleg nagy tervei voltak a Ubisoftnak, de az utolsó kanyarban levágták róla a Far Cry nevet, és annak minden velejáróját.

Hirdetés

Ha nem tudtátok, hogy megjelent a múlt héten a Wild Arena Survivors, akkor egyrészt olvassátok aktívabban heti mobiljáték ajánlóinkat, másrészt ne essetek kétségbe: a Ubisoft nem tett meg mindent azért, hogy mindenkihez eljusson a hír, köszönhetően annak, hogy a marketingkeretét jelentősen visszavették.

Egy a Wild Arena Survivors csapatához közeli, meg nem nevezett forrás azt állítja, hogy a játék eredeti címe Far Cry: Wild Call volt, amíg a kiadó úgy nem döntött, hogy visszavágja a projekt költségeit.

Hirdetés

A szivárogtató szerint a Far Cry: Wild Call nem érte el azt a benyomást a tesztelőknél, amit vártak tőle, ezért, csökkentve a lehetséges kárt, levették róla a Far Cry nevet. Mást nagyon nem csinálhattak a játékkal, mert az ismerős látványvilágot megtartották, ráadásul a játék világát egy karizmatikus főgonosz vezeti fel, ami szintén a Ubisoft lövöldéjének érzetét adja.

Gyakorlatilag csak a nevet cserélték le (egyébként a játékbeli fesztivált még mindig Wild Callnak hívják), hogy így megúszhassák az azzal járó elvárásokat.

"Én azt gondolom, hogy a Ubisoft több pénzt költött a fejlesztésre, mint kellett volna, és így akarják visszakapni a költségek egy részét."

- mondta a szivárogtató.

A Wild Arena Survivors egyébként önmagában nem egy rossz móka. Egy érezhetően minőségi élmény, csak éppen sokkal izgalmasabb, mint a több tucatnyi battle royale, ami már évek óta elérhető a mobilos platformokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)