Hirdetés

Majdnem megfulladt egy nő, mert Facebookozott séta közben

|

Több esetben előfordult már, hogy valaki vezetés közben nyomkodta a mobilját, és így szenvedett komoly balesetet, de most egy sétáló nő járt szerencsétlenül.

Hirdetés

A hölgy Ausztráliában, egész pontosan Melbourne-ben sétálgatott a St. Kilda mólón este 11:30 körül, mikor elmerülve a közösségi média gyönyörűségében nem igazán nézett a lába elé.

Az még érthető, hogyha valaki így belelép egy rágóba, beesik egy csatornába, vagy nekimegy egy derékmagasságban lévő oszlopnak, mert a készülékét figyeli. Ahhoz viszont nagyon el kell merülnie valakinek a Facebookban, hogy beessen a mólóról a vízbe. Egy egyébként majdnem mindenhol korláttal határolt mólóról. A „női turista” nem tudott úszni, 20 métert sodródott befelé, mire ki tudták menteni. A telefonját azért végig szorította. Nem tudjuk, hogy közben kiírt-e valamit a falára, például egy „lol, i'm #drowning”-ot, mert ezt valamiért kihagyták a rendőri jelentésből.

Ti merültetek már el ennyire a mobilotokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)