Hirdetés

Máris itt az új Forza játék, de ilyenre tuti nem számítottál

|

A Forza Customsben különféle verdákat alakíthatunk a saját ízlésünkre.

Hirdetés

Csak pár hete jelent meg a Turn 10 Studios legújabb játéka, a Forza Motorsport, és máris arról számolhatunk be, hogy elérhetővé vált a következő is. A Forza Customs azonban nem teljes értékű projekt, egy okostelefonokra szánt címről van szó, amelyet az autós mobiljátékok terén jártas (F1 Clash, Top Drives, Rebel Racing) Hutch Games hozott össze. 

Ennyi után azonban kár lenne leírni a projektet, hiszen a Forza Customs olyan, mintha a Candy Crush Sagát kereszteznénk a Forzával, mindezt pedig megtámogatnánk free-to-play üzleti modellel. 

Hirdetés

A Forza Customs játékmenete két részből áll: az egyik felében leharcolt verdákat kell helyreállítani különféle alkatrészek összeválogatásával, amiket tervezni és módosítani kell, csakhogy ezek pontokba kerülnek. Itt jön képbe a puzzle-rész, ahol három egyforma elem összepasszolásával teljesíthetünk pályákat. Mindehhez még online se kell lennünk, versenyzés viszont nincs benne. 

A készítők gyakori és ingyenes frissítéseket ígérnek, amelyek folyamatosan új kihívásokat kínálnak majd, cserébe vannak benne mikrotranzakciók is. 

A Forza Customs már elérhető Androidra és iOS-re is. Ti ki fogjátok próbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)