Hirdetés

Máris megjelent egy új Mortal Kombat játék, teljesen más játékmenettel, mint amilyet megszoktunk

|

De végülis ki tudna nemet mondani egy Mortal Kombat RPG-re?

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt debütált a Mortal Kombat 1, a sorozat egyik legjobb játéka, amit már csak történetközpontú kampánya miatt is érdemes játszani. Hamarosan az Invincible-ből ismerős Omni-Mannel bővül a felhozatal, miközben a NetherRealm egy másik csapata egy mobilos játékon dolgozott, ami mától elérhető iOS-re és Androidra.

A Moral Kombat Onslaught egy gyűjtögetős RPG, amiben csapatokat küldhetünk valós időben zajló harcokba. Saját, a Mortal Kombat 1-étől független, látványos átvezetőkben elmesélt története van, melyben Shinnok szeretné visszaszerezni hatalmát, ám ehhez különböző világokból kell relikviákat gyűjtögetnie.

Hirdetés

Karaktereinket fejlesztenünk kell, új képességeket feloldanunk számukra. Egyszerre 4-5 harcosból állhat egy csapat, 50 karakter közül válogathatjuk ki, kit szeretnénk az oldalunkon tudni - minden összecsapás előtt láthatjuk, kik lesznek az ellenfeleink, ennek tudatában tervezhetünk. A karakterek négy osztály valamelyikébe tartozhatnak: vannak a harcosok, akik támadnak, a védők, akik a tank szerepét töltik be, a távolról, a háttérből támadók, illetve azok, akik képesek az ellenfelek mögé kerülni és úgy meglepni őket. A sztori tíz fejezetből áll majd, több mint 300 csatát kell megvívnunk, hogy az egészet megismerjük, de kezdetben csak négy fejezet lesz elérhető, a többit 2024 folyamán fokozatosan adják hozzá.

A Mortal Kombat: Onslaught ingyenesen letölthető, de ezért cserébe mikrotranzakciókkal is számolnunk kell. Csak hosszútávon derül majd ki, ez mennyire problémás; próbáljátok ki a játékot, aztán döntsétek el ti, nektek mennyi energiát és esetleg pénzt ér meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)