Hirdetés

Marvel Future Revolution és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

MARVEL-újdonság és magyar fejlesztés is akad a hét felhozatalában.

Hirdetés

Ez a hét sem volt eseménytelen, a mobiljátékok fejlesztői is visszatértek nyári szabadságukról. Az Apple Arcade két izgalmas újdonsággal bővült, melyek egyike a mikrotranzakciók és hirdetések nélküli Asphalt 8, illetve érdemes egy pillantást vetni a 32 Secs: City Trialsre, ami nem csak hogy jól néz ki, de önmagában érdekesebbé teszi számunkra, hogy a magyar Istom Games Kft. fejlesztette.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

MARVEL Future Revolution (iOS, Android) - ingyenes

A héten hivatalosan is elstartolt a Netmarble Marvel szerepjátéka, ami soha nem látott 3D-s látványt, nyílt világot, magával ragadó sztorit és izgalmas küldetéseket ígér. A fejlesztők azt is kiemelték, hogy olyan jelmezeket láthatunk, amiket máshol még soha. 

További mobiljáték megjelenések

Asphalt 8: Airborne+ (Apple Arcade)

Baldo: The Guardian Owls (Apple Arcade)

Behind the Frame (iOS, Android) - 1790 Ft / 1799 Ft

Empire Defender TD (iOS, Android) - ingyenes

First Refuge: Z (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)