Hirdetés

Új Marvel mobiljátékot jelentettek be

|

A Marvel Realm of Championsről egyelőre még keveset tudni, de ha minden jól megy, akkor már jövőre játszhatunk vele.

Hirdetés

Nem csak a mozivásznon dübörög a Marvel képregények szereplőinek kalandja, hiszen egy pazar Pókember-játék után jövőre érkezik a Marvel's Avengers is, de a mobilos játékosok is megtalálják kedvenceiket. A New York-i Comic-Con alkalmából frissen közzétett előzetes alapján Marvel Realm of Champions 2020-ban jelenik meg iOS-re és Androidra.

Hirdetés

A játékról egyelőre keveset tudni, azt leszámítva, hogy ingyenesen letölthető lesz. A játékmenetről sem kaptunk semmi infót, egyedül annyit árult el a stúdió, hogy itt mindenki a saját Marvel szuperhősévé válhat majd, egy titkos háborúban harcolhat és leigázhatja a Battleworldöt. A fejlesztést az a Kabam stúdió végzi, akik már pár korábbi Marvel mobiljátékot is tető alá hoztak. A Comic-Conon bemutatott előzetest itt nézhetitek meg:

A fejlesztők azt is elmondták, hogy egy univerzumban kap helyet ez a játék és a Marvel Contest of Champions, viszont egy teljesen különálló alkotásról lesz szó elkülönült játékmenettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)