Hirdetés

Mass Effect: Jacob’s Story megerősítve

|

Megerősítették a Mass Effect: Jacob’s Story korábban pletykaként kezelt fejlesztései munkálatait.

Hirdetés

Az iPhone és iPod Touch készülékekre érkező produktum extra játéknak számít a Mass Effect univerzumban, története nem kapcsolódik szervesen a Mass Effect első és második epizódjához, a készülőben lévő folytatás egyik szereplőjének sztoriját állítja középpontba. Nincs miért aggódni az említett készülőkkel nem rendelkező felhasználóknak, ha kimarad életükből a Mass Effect: Jacob’s Story, teljesen opcionális játék.

Fejlesztéseit a BioWare fejlesztőstúdiójától különálló csapat végzi, magyarán szólva tévesek azon találgatások, miszerint a Jacob’s Story miatt késnek a Mass Effect letölthető tartalmai és sebtapaszai. A távoli jövőben hasonló mellékvágányokra számíthatunk, ahogyan Chris Priestly fogalmazott, bővíteni szeretnék a ME képzeletbeli világát. Hamarosan részletesebb információkkal szolgálhatunk a Mass Effect: Jacob’s Story kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)