Hirdetés

Még a fejlesztők is odaszóltak annak a Call of Duty: Warzone Mobile streamernek, aki egy elvesztett meccs miatt összetörte az iPadjét

|

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy egy ingyenesen játszható lövölde miatt érdemes szétvágni tabletet, de végül nézettség lett belőle.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone Mobile végre megjelent, és hordozható formába öntötte a világ egyik kedvenc lövöldéjét. Annak persze, hogy zsebeszközökön űzhetjük az akciót, megvannak a veszélyei. Ha például egy kellemetlenül feszült meccset pörgetünk, előfordulhat egy-egy ingerült kézmozdulat, ami veszélyezteti a meglehetősen drága mobiljaink sorsát. Ezt a Warzone Mobile streamer, és ismert YouTube tartalomgyártó, Ferg, a saját bőrén tapasztalta meg.

Történt ugyanis, hogy egy stream közepén Ferg elbukott egy Gulag párbajt, aminek eredményeképp ököllel vágott egyet a nem éppen olcsó iPad képernyőjére, majd nemes egyszerűsggel az asztalhoz vágta a szerencsétlen hardvert. A mobilos rage quit viszonylag ritkán látott jelenség, de ugyanolyan fájdalmas nézni.

Hirdetés

A mutatvány végén már csak a magányosan várakozó "Elgato" felirat maradt hátra: ez annak a jele, hogy a Capture Card a bemeneti képet várja, vagyis az iPadről érkező adatfolyam elakadt, nem túlságosan meglepő módon.

A legszebb fordulat az egészben, hogy még a Warzone Mobile hivatalos Twitter oldala is látta a fenti videót, és odabökte, hogy "skill issue" (gyakorlatilag annyit tesz udvariasan, hogy béna voltál). Nem éppen elegáns gesztus, de Ferg humoránál volt a helyzet után, és mostanra már grindolja is tovább a meccseket. Azért reméljük, hogy a többi cuccával már óvatosabban bánik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)