Hirdetés

Megjelenéskor kukázták az új Just Cause játékot

|

Lassan két éve tesztelgette már a Square az ingyenesen játszható Just Cause többjátékos lövöldét, végül a kukába dobta azt.

Hirdetés

A nagy AAA kiadók mobiljáték őrülete nem csillapodik, még akkor is, ha sokszor elvérzik a kreálmány. Szinte mindegyikőjük megbízza egy csapatát, hogy rakjon össze valami egész ígéretesnek tűnő projektet, amit aztán évekig soft-launchban tart, és végül vagy kukázza azt, vagy kiadja egy olyan piacra, ahol már mindenki unalomig játszotta a címet a tesztelés alatt, és senkit nem érdekel. Úgy néz ki, hogy a Just Cause: Mobile is ebbe futott bele, amit 2021 novembere óta tesztelnek már bizonyos régiókban.

A Just Cause: Mobile ingyenesen játszható lövölde lett volna, benne egyjátékos missziókkal, négy fős kooperatív küldetésekkel és egy 30 fős kompetitív móddal.

Hirdetés

A játékélmény nem tűnik kifejezetten innovatívnak, még mobilos mértékeket nézve sem: mára ennél jóval izgalmasabb címek vannak a piacon, és még az ázsiai P2W kosár mélyére sem kell nyúlnunk értük.

 

A Square majd két éves tesztelés után úgy döntött, hogy kukázza az egészet, mondván, hogy a fejlesztés problémás menete miatt jobbnak látták elkaszálni a projektet. Elnézve a játékmenetet nem igazán vagyunk meglepve. Ti mit gondoltok? Kár érte?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)