Hirdetés

Megjelent egy új Rainbow Six játék, amiben... minden és mindenki nagyon aranyos

|

A Rainbow Six: Smol egy olyan spin-off, amire aztán tényleg nem számíthattunk.

Hirdetés

Nem biztos, hogy ez az a játékélmény, amire a Rainbow Six franchise rajongói vágynak, de ma befutott a Rainbow Six: Smol, egy mobiljáték, ami cuki, színes körítéssel tálalja a túszmentést.

A projekt a Ubisoft és a Netflix együttműködésében született meg, így a játék a streaming szolgáltató felhozatalát gazdagítja. Az előfizetőknek ez sem kerül semmibe, és mikrotranzakciók sincsenek benne.

A fejlesztésért egy apró, 10 fős csapat felelt a Ubisofton belül, akik már a kezdetektől együtt dolgoztak a Netflix kollégáival. Ennek köszönhetően a srácoknak nem kellett a monetizációval foglalkozniuk és figyelhettek a játékélmény polírozására.

Hirdetés

Feladatunk betörni műveleti területekre, leszedni az ellenfeleket nyílt erőszakkal, és különböző célokat teljesíteni. Egy taktikus akciójátékról van szó, így hiába a papírból kivágott figurák, a téma cseppet sem kedves.

A játékot már letölthetitek iOS-re és Androidra, már amennyiben rendelkeztek Netflix előfizetéssel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)