Hirdetés

Megvan a következő A Gyűrűk Ura játék megjelenési dátuma

|

Nem biztos, hogy ez lesz az év játéka, de ha szereted a világot, egy próbát megér.

Hirdetés

A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth a legújabb mobilos próbálkozása a Capital Games és az Electronic Arts összefogásának. A páros hosszasan tesztelte a játékot a kisebb régiókban, de néhány héten belül globálisan is letölthetővé tesz azt.

A Heroes of Middle-earth mindenki kedvenc Középföldéjén játszódik, ahol hősöket gyűjtögethetünk majd, és vezényelhetünk különböző nehézségű missziók során. A sztori viszonylag könnyen adja magát: főszereplőnk rátalál a hatalom egyik gyűrűjére, és innen indulnak majd a bonyodalmak.

Hirdetés

A készítők gyakorlatilag az összes létező szereplőt előrángatták a könyvekből, így Tolkien műveinek rajongói sok ismerős arccal találkozhatnak majd. Nyilván a karaktereket mikrotranzakciós megoldásokon keresztül gyűjthetjük majd össze, de valamennyit puszta játékkal is elővarázsolhatunk, vagyis a szokásos mobiljátékos üzleti modellt rángatták rá szeretett fantasy világunkra.

A megjelenési dátum 2023. május 10., ami után mindenki letöltheti majd a játékot iOS-re és Androidra. Ti tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)