Hirdetés

MetaCritic - immáron iPhone és iPad játékokat is értékel

|

A MetaCritic egy olyan website, amely filmek, TV-sorozatok, zenei CD-k és videójátékok értékeléseit gyűjti.

Hirdetés

Nagyon sokan vannak, akik mielőtt megnéznek egy filmet, vagy meghallgatnak egy lemezt előbb végigböngészik a MetaCriticet, ki mit is ír az adott témáról.

A Gamerankings mellett a MetaCritic videójáték értékeléseket is gyüjtöget, így kedvenc játékunk átlag-értékelését innen is meg lehet tudni - mivel (gondolom) hasonló forrásokból dolgoznak, mint a Gamerankings, így általában az átlag is hasonló. Azonban eleddig iPhone/iPad játékok értékeléseit nem lehetett megtekinteni - ez az egyre növekvő iOS gamer közösségnek biztos okozott egynémely kellemetlenséget. Mostantól azonban - és ez a platform egyre növekvő fontosságát is jelzi - a MetaCriticen iPhone és iPad játékok értékeléseit is gyűjtik majd. Ki akarod adni nehezen megkeresett egy dollárodat egy játékért? Most már meg tudod nézni, mások (média, más játékosok) mit gondolnak, megéri-e...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)