Hirdetés

Metal Gear Solid - az iPhone-tok, amihez még telefont is vennél

|

Ha éppen azt keresitek, hogy hogyan tehetnétek stílusosabbá a telefonotokat, vagy nem éreztétek, hogy kell egy iPhone, itt a megoldás.

Hirdetés

Hideo Kojima kiposztolt néhány képet egy meglehetősen nagy, de annál lazább iPhone tokról. Annyira részletesen lett kidolgozva a tok, hogyha nem látnánk a képernyőt simán azt hihetnénk, hogy egy valódi iDroiddal van dolgunk.

A Metal Gear Solid atyja annyi kommentet fűzött a képekhez, hogy holnap jelentkeznek majd részletekkel. Ebből kikövetkeztethető, hogy Kojima nem felvágni szeretne a kiegészítővel, csak meg szeretné mutatni, mihez juthatnak hozzá az igazi rajongók. Remélhetőleg többféle készülékre is elérhető lesz a tok, de egyelőre semmi infó. Marad a gyönyörködés.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)