Hirdetés

Metal Gear - Szolíd érintés

|

A napokban felröppent egy pletyka, miszerint új Metal Gear játék van készülőben.

Hirdetés

A rajongók egy része a következő részről fantáziált, mások Xbox verzióban reménykedtek. Nos, egyiküknek sem lett igaza - egyelőre. A Konami megerősítette, hogy a következő Metal Gear  cím, ami megjelenik, a legendás sorozat iPhone átirata lesz. A stílusosan Metal Gear Solid Touch névre keresztelt gamma alapból 8 pályából áll majd, és - mint azt nyilván kitalálta mindenki - a touchpaddel operál majd mint kontroller. A Konami ígérete szerint további pályákra is számíthatunk a későbbiek folyamán, és a játék közben szerzett bónuszpontjainkat beválthatjuk például Metal Gear háttérképre. megjelenés 2009 tavaszán.Persze azért nem kell elkeseredni, hiszen valószínűleg tervben van további Metal Gear játékok piacra dobása is, sőt az Xbox verzió is elég esélyes. Majd meglátjuk, mit alkot nekünk Kojima úr, nem igaz?

 

mgsmobile.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)