Hirdetés

Mi befolyásolja a játékipart a jövőben?

|

Megkérdezték a játékipar nagyjait, szerintük mi lesz a legnagyobb hatással a jövőben, az iparágra.

Hirdetés

A körkérdésre az iparág szinte minden szereplője válaszolt, Chris Taylortól kezdve a Sony Online Entertainment elnökéig bezárólag. A válaszadók legnagyobb része - 66 százalékuk - szerint a jövőben a leginkább a mikrotranzakciós rendszerek térhódítása lesz jellemző. Valóban, egyre több, ezen a rendszeren alapuló játékra számíthatunk, és amennyiben ezek sikeresek lesznek, nyilvánvaló, hogy minden kiadó alkalmazni is fogja. A második helyen a felhasználók által alkotott tartalmak végeztek, a harmadik helyen a marketing szerepel, míg a negyedik a hangfelismerő rendszerek széleskörű alkalmazása valószínűsíthető. Még egy kérdésre keresték a választ a VentureBeat munkatársai, nevezetesen, melyik platform lesz a legnépszerűbb, öt éven belül. Itt a iPhone lett a győztes, olyan nagy aránnyal, hogy a többi helyezettet meg sem említik. Ez is elég logikusnak tűnik, hiszen a mai rohanó világban(omg, de sablon) a hordozható kütyük szerepe egyre fontosabb lesz. Szóval akkor lehet készülődni, kérem. Vegyünk iPhone-t, és készítsük a bankkártyánkat, mert nemsokára dolláronként szivornyázzák majd el a fizetésünket, a ravasz kiadók.

A nyerő választás?

 

iphone3g.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)