Hirdetés

Milyenek a lapkás telefonok? Megjelent a Windows Phone Superguide

|

Bár manapság a nagy verseny az Android és Apple készülékek közt zajlik, azt már sejteni lehet, hogy a Microsoft hamar felzárkózik. A Windows Phone kínálat áttekintésében segít az IDG kiadványa.

Hirdetés

Ma jelent meg a PC World tematikus különszáma, a Windows Phone Superguide, amely 124 oldalon keresztül látványos és közérthető formában bemutatja a rendszer minden csínját-bínját mindössze 895 forintért.

Külön érdekesség, hogy a szokásos bemutatók, tippek és tesztek mellett Microsoft és a Nokia szakemberei válaszoltak a kollégák kérdéseire, több műhelytitkot is elárultak a rendszerről, amelyet így elsőkézből ismerhettek meg.

Ha nem tudjátok, hogy milyen telefont szeretnétek venni, ha sem az Android körüli káosz, sem az Apple körüli divatmánia nem jön be, akkor a Windows Phone Superguide remek lehetőséget kínál, hogy képben legyetek vásárlás előtt. Ebben az újságban minden kiderül, amit a Windows mobilos rendszeréről tudni kell és érdemes - keressétek az újságárusoknál. További részletekért pedig kattintsatok a PC World oldalán található bemutatóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)