Hirdetés

Minecraft Androidos, iOS készülékeken

|

A Minecraft tovább hódít a játékosok körében, még idén érkezik telefonokra is!

Hirdetés

Markus Persson, a Minecraft megalkotója belenyúlt a tutiba művével, a játék hihetetlen sikereket ért el eddig, most pedig új platformokat is meghódít.

Persson elmondta, hogy a játék hivatalosan készül Android, illetve iOS rendszerekre, azaz még idén Androidos, iPhone és iPad készülékeken is építhetünk-rombolhatunk majd. Ezek a verziók nem fogják az összes frissítést és alkalmazást tartalmazni, mint az eredeti változat, de úgy oldják meg a fejlesztést, hogy legyen értelme az érintőképernyőnek.

Az Androidos kollégák közül elsőként a Sony Xperia Play tulajok örülhetnek, melynek a PlayStation-höz hasonló gombjai vannak.

Pontos megjelenés egyelőre még nincs, csak annyi biztos, hogy már idén zsebünkben vihetjük magunkkal egész pixelvilágunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)