Hirdetés

Metro 2033: Wars - az új Metro játék megér egy próbát

|

A népszerű Metro sorozat legújabb epizódja kisebb képernyőre költözött és újfajta játékélményt nyújt, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes rápillantani.

Hirdetés

A korábbi részekkel, vagyis a Metro 2033-mal és Metro: Last Lighttal ellentétben ezúttal nem egy FPS címről van szó. A Metro 2033: Wars egy nyílt világú, körökre osztott stratégiai játék, mely a mobilokat célozza meg. 

A játékosnak a nukleáris holokauszt utáni Moszkva metróhálózatában kell boldogulnia. A túléléshez nélkülözhetetlen lesz a különféle nyersanyagok gyűjtögetése, az ezekkel való kereskedelem és természetesen a harc. A csaták 189 metróállomásért folynak majd, melyeket 24 különböző frakció ural.

A konzolokon és PC-n megjelent Metro lövöldékhez hasonlóan ez a mobilos cím is Dmitry Glukhovsky orosz író munkásságán alapszik. A játékot a DaSuppaStudios nevű moszkvai csapat fejlesztette, a srácok többek között a Gemz névre hallgató mobilos alkotásról lehetnek ismerősek. A kiadó TapStar elvileg december 17-ére tervezte a megjelenést, de úgy tűnik, hogy már korábban is belevethetjük magunkat a földalatti kalandozásba.

A Metro 2033: Wars iOS-en és Androidon is megvehető. Ti kipróbáljátok ezt az újfajta Metro-élményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)