Hirdetés

Mobiljáték lehet az Elden Ringből?

|

Igen, szinte idáig hallani a hardcore rajongók sikolyait, de ettől még üzletileg indokolt lépés lenne, ha igaz, amit a Reuters riportjában állít.

Hirdetés

Belső forrásra hivatkozva a Reuters azt írja éppen, hogy a Tencent éppen Elden Ring mobiljátékot szeretne piacra dobni. Mielőtt mindenki zavartan gépelni kezdene, hogy Hidetaka Miyazaki mesterműve a FromSoftware és a Bandai Namco kezében van, azt érdemes tudni, hogy a világ legnagyobb bevételű kínai játékgyártója 2022-ben szerezte meg a FromSoftware játék licencjogait, egyúttal 16%-os részesedést vásárolt a cégben, és felállított egy néhány tucat emberből álló csapatot, amely a hírek szerint éppen egy ilyen prototípuson dolgozik.

Bár mobilon sem teljesen ismeretlen műfaj a soulslike, a Tencent adaptációja a hírek szerint nem fizetős játék, hanem ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokkal ellátott kiadás lesz, hasonlóan a Genshin Impacthez, és ismerve annak sikerét, egyáltalán nem tűnik üzletileg őrültségnek az ötlet.

Hirdetés

Egyelőre többet nem tudni, és hivatalosan nem is erősítették meg az értesülést, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig is várjuk a már régóta esedékes kiegészítőt, vagy esetleg nézhetjük azokat a youtubereket, akik arra tették fel az életüket (meg a miénket is), hogy addig ölik a Dark Souls 3 bossait, amíg meg nem jelenik a Shadow of the Erdtree.

Ti mit gondoltok? Működne mobilon az Elden Ring élmény?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)