Hirdetés

Mobiljátékok készülnek az Activision és a Blizzard címei alapján

|

A Candy Crush Sagáért felelős King a jövőben mobiljátékokat faraghat az Activision és a Blizzard birtokában lévő címekből. Candy Call of Duty-t valaki?

Hirdetés

Amikor már androidos telefonon is nyomhatod a Counter-Strike 1.6-ot és Nolan North is mobiljáték fejlesztésébe kezd, akkor tudod, hogy valóban igazak a hírek a hordozható platform ijesztő méreteket öltő térnyeréséről. Nem véletlenül szerezte meg tavaly az Activision-Blizzard sem a Candy Crush őrületért felelős Kinget, hiszen ezzel a világ legnagyobb játékosbázisára tett szert. 

Az Activision vezére, Bobby Kotick már akkor azt nyilatkozta, hogy rendkívül optimista azzal kapcsolatban, hogy az övék lett a világ legnagyobb játékos hálózata, amellyel több mint ötszázmillió játékost érhetnek el és lehetőséget látnak benne, hogy a közönségük új módokon kerüljenek kapcsolatba a kedvenc sorozataikkal. Az Activision legújabb pénzügyi konferenciáján a King vezérigazgatója, Riccardo Zacconi lényegében ugyanezt erősítette meg. Elmondta, hogy cége tárgyalást kezdett az Activision és a Blizzard illetékeseivel egyaránt, hogy feltárják annak a lehetőségét, hogyan készíthetnének még kiválóbb játékokat a masszív játékos hálózatokon keresztül, egyesítve az Activision Blizzard legjobban teljesítő konzol- és PC-címeit az ő mobilos szakértelmükkel. 

A King olyan casual mobiljátékokról ismert, mint a Candy Crush Saga és annak mellékszálai, ezért nem lennénk meglepve, ha a fent elmondottakat alapul véve a jövőben olyan népszerű franchise-okat tölthetnénk le az okostelefonunkra, mint a Call of Duty, a Warcraft, a Diablo, a Skylanders vagy éppen a StarCraft. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)