Hirdetés

Mobilokra is elhozta volna a Sony a PlayStation felhőalapú szolgáltatását

|

Erre is az Apple és az Epic Games hercehurcájának köszönhetően derült fény.

Hirdetés

Az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül a felhőalapú videojátékozás, ami még ma sem nyújt tökéletes élményt, de megfelelő internetkapcsolat mellett kitűnő alternatíva lehet azok számára, akik nem rendelkeznek bivalyerős hardverekkel.

A Sony is beszállt ebbe a buliba 2014-ben a PlayStation Now beindításával, ami jövőre talán már egy nagyobb szolgáltatás része lesz, és úgy tűnik, korábban nem sokon múlt, hogy más platformokat is meghódítson.

Hirdetés

A The Verge csapatának sikerült előkotornia egy, az Apple és az Epic Games jogi csetepatéjához köthető bizalmas dokumentumot, amiből kiderült, hogy az almás vállalat tudott arról, hogy a Sony mobilokra is el szerette volna hozni a PlayStation Now szolgáltatást.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony végül kukázta ezt az ötletét, és leginkább csak tippelni lehet, hogy miért. Lehetséges, hogy a japán vállalat értesült a készülő Apple Arcade-ről, és nem akart az almás csapattal viaskodni, hogy felkerülhessen a saját előfizetéses szolgáltatása is az App Store-ba. Egy másik magyarázat lehet az, hogy a Sony inkább a konzolok eladására akart koncentrálni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Szerencsére más platformokon elérhető maradt a PS Now, és persze ott van még az Xbox Cloud Gaming is, amit a Sony megoldásával ellentétben mobilokon is elérhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)