Hirdetés

Modern Combat Versus - így újul meg a mobilos FPS-ek királya

|

A Gameloft szériája eddig is az egyik legerősebb mobilos FPS volt, de a Modern Combat Versus komoly átalakításokat hoz, hogy továbbra is vonzó maradhasson.

Hirdetés

A Modern Combat mindig is azok közé a mobiljátékok közé tartozott, amik kissé meglepték azokat a gamereket, akik úgy gondolták, hordozható platformokon csak nagyon lebutított programok futhatnak. A Gameloftnak így is némileg át kellett gondolnia a széria jövőjét, , ebből született meg a Modern Combat Versus.

Ahogy a címből is gondolhatjátok, a korábbi részekben látott egyjátékos kampánynak búcsút inthetünk és ezúttal kizárólag a multis móka kerül a középpontba. Egész pontosan egy 4v4 pontfoglalós mód a játék központi része (és egy darabig az egyetlen mód), ahol a kör végén az nyer, aki tovább tudta ellenőrzése alatt tartani a kijelölt pályarészt. Sok más FPS-hez hasonlóan a Modern Combat Versus is egyedi képességekkel bíró karaktereket vonultat majd fel, egész pontosan tizenkettőt, akiknek a skilljeit annál hamarabb feltölthetjük, minél több ellenfél likvidálásában veszünk részt.

A készítők emellett a mobilon némileg problémás FPS-es irányítás átdolgozását is célul tűzték ki, de a konzolos analóg karokhoz hasonlító digitális kezelőszervek beépítését nem tudták elkerülni. Egyszerűbbé tették viszont a Modern Combat Versus kezelőfelületét azzal, hogy alapbeállításként fegyverünk automatikusan lő, ha egy ellenfélre célzunk, de aki szeretné, külön aktiválható lövés gombot is választhat. A precízió érdekében pedig akár fegyverünk irányzékát is használhatjuk majd, ha kétszer a képernyőre koppintunk.

Végül a Gameloft új üzleti modellel is dolgozik: korábbi, fizetős Modern Combat játékokkal ellentétben a Versus az első pillanattól free-to-play lesz, a bevételeket pedig a különböző kozmetikai cuccok eladásától remélik. A játék hamarosan megjelenik egyes régiókban, a Modern Combat Versus fejlesztése még ezt követően is folytatódik majd, míg végül világszerte elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)