Hirdetés

Mortal Kombat: Onslaught és még 14 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Jött egy Mortal Kombat játék azoknak, akik a gombok püfölését nem igazán élvezik.

Hirdetés

Valószínűleg a Mortal Kombat 1 által gerjesztett hullámokat kívánta meglovagolni a NetherRealm azzal, hogy máris kiadott egy újabb Mortal Kombat-játékot - igaz, ez teljesen más játékmenettel bír, saját sztorija van, és pont azokra a platformokra jelent meg, amikre az MK1 nem: mobilokra. 

A rajongóknak érdemes kipróbálni, és azoknak is, akik egyébként nem rajonganak a verekedős játékokért, de valamilyen oknál fogva érdekli őket ez a világ.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Mortal Kombat: Onslaught (iOS, Android) - ingyenes

A Mortal Kombat: Onslaught nem egy olyan verekedős játék, mint a franchise többi része: itt csapatot kell építenünk, majd harcba küldenünk, fejlesztenünk annak tagjait, hogy a 4v4-es vagy 5v5-ös csatákból győztesként távozzunk. Minden karakter besorolható valamilyen szerepbe, vannak, akik távolról, vannak, akik közelről támadva hatékonyabbak. Minőségi átvezetők mesélik a történetet.

További mobiljáték megjelenések

Art Heist - Escape Room (iOS, Android) - 1490 Ft / 1299 Ft

Dungeon Hunter 6 (iOS, Android) - ingyenes

Fluffy Planet SAGA (iOS, Android) - ingyenes

Hockey All Stars 24 (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)