Hirdetés

Napi büntetés: egyszerre jelentették be egy mobiljáték indulását és elkaszálását

|

Az ember már azt hinné, hogy semmi sem tudja meglepni a játékiparban, aztán jön egy mobiljátékos katasztrófa, ami mindent átértékel.

Hirdetés

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy még sosem hallottatok a Love Live! School idol festival 2 MIRACLE LIVE! című mobiljátékról. Nem hibáztatunk érte senki, mivel egy japán multimédia franchise megszámlálhatatlan vadhajtásainak egyikéről beszélünk.

A Love Live! név alatt megjelentek már animék, zenei albumok, mangák és sok minden más. Egy tinilányokból álló mesebeli lánybandáról van szó, akiket imádnak a műfaj rajongói. És mivel ők nincsenek kevesen, érdemes logikusnak tűnhet az igényeikre szabott videojátékokat készíteni. Született is egyébként egy meglepően sikeres ritmusjáték, aminek a fenti lenne a folytatása.

Hirdetés

A Love Live! School idol festival 2 MIRACLE LIVE! már megjelent Japánban 2023. április 15-én, de a globális terjesztésért felelős csapat le volt maradva a portolással. Eredetileg tavaly decemberben hozták volna ki a nemzetközi verziót, de később azt el kellett halasztaniuk 2024 februárjára. Ez utóbbinak köszönhető a lenti, meghökkentően mulatságos Twitter/X poszt is.

A játék globális verziója valóban elrajtol a jövő hónapban, de május 31-én már le is fogják lőni azt. A mobiljátékok korai elkaszálása egyáltalán nem ritka, de olyat még nem láttunk, hogy egy csapat egy levegővel beszéljen az indulásról és a zárásról.

A képlet egyébként egyszerűbb, mint hinnénk: a Love Live! School idol festival 2 MIRACLE LIVE! minden régióban lehúzza a rolót május 31-én. Magyarán a csapat, amelyik elvállalta a portolást (és feltehetőleg meg is kapta érte a pénzét), most már ebben a tudatban fejezheti be a melót.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)