Hirdetés

Ne legyetek hülyék, ne szedjetek altatót a Pokémon Sleephez!

|

Mi sem akarjuk elhinni, de ez egy olyan tanács, amit úgy tűnik ki kell mondani: nem érnek ennyit a pokémonok.

Hirdetés

Sokéves várakozás után a The Pokémon Company végre kiadta a Pokémon Sleep című mobiljátékot. Ahogy a Pokémon GO! egy aktívabb életvitelre ösztönzött sokakat úgy, a Pokémon Sleep a pihentetőbb alvás fontosságát hangsúlyozza. És pont úgy, ahogy a Pokémon GO! GPS mágusai, a Pokémon Sleep "mesterei" is elkezdték kijátszani a rendszert. A gond csak az, hogy míg a helyzetünket könnyű ártalmatlan eszközökkel szimulálni, addig az alvást nem.

A Pokémon Sleep gyakorlatilag egy játékosított alváskövető: leteszed a telefonodat (vagy a Pokémon GO Plus + kütyüdet) az ágyadra, és amíg te szunyókálsz, addig az alkalmazás figyeli az pihenésedet.

Hirdetés

Attól függően, hogy milyen mélyen és mennyit alszol, kapsz pontokat és reggel pár álmoskás pokémon is köréd fog gyűlni akiket bevonzhatsz a gyűjteményedbe.

Egy játéktippekkel foglalkozó japán weboldal, a Game8 persze a Pokémon Sleephez is leközölt trükköket és segédanyagokat, és az egyik tanácsukban az szerepelt, hogy altatókat is érdemes lehet bevetni a gyűjtögetés érdekében. A japán közösség azonnal letette a haját: senki sem nézte jó szemmel, hogy felesleges gyógyszerszedést promotál az oldal. A Game8 írói is felfogták idővel, hogy ez nem volt jó ötlet, így le is szedték a "javaslatot".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miután nagyjából egy hete játszom a Pokémon Sleepet, és híresen borzalmasan alszom (ha 5-nél később kelek fel az már egy kiugróan jó este volt), relatív magabiztossággal jelenthetem ki: nem kell pirulákat szedni a sikerhez. Egy rakat szörnyecskét sikerült begyűjtenem, és két szép nagy és erős Snorlaxet is sikerült felnevelnem minden trükközés nélkül. Viszont még ha nem is lenne így, akkor sem ajánlom, hogy bárki csak úgy gyógyszereket szedjen: nincs olyan játék, ami megérne ennyit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)