Hirdetés

Need for Speed játékon dolgozik egy váratlan fejlesztőcsapat

|

Egy álláshirdetési lista elárulta, hogy a TiMi Studio Group következő projektje nagyon messze lesz a Pokémon arénáktól.

Hirdetés

Egy figyelmes Reddit felhasználó, /u/RemKiad rálelt egy új álláshirdetési listára a Tencent oldalán. A leírások szerint a TiMi Studio éppen egy nyílt világú Need for Speed játékon dolgozik, aminek jelenlegi munkacíme Need for Speed Online Mobile.

A franchise legutóbb, nagyszabású mobilos próbálkozása a Need for Speed No Limits volt, ami 2015 óta szórakoztatja az aszfalt szerelmeseit. Persze az elmúlt több mint 6 évben mind a mobilok, mind a mobilos játékok nagyot fejlődtek, így épp itt lenne az ideje valami újnak.

Hirdetés

A hirdetésekben egyébként leginkább 3D animátorokat, játékmenet tervezőket, projekt menedzsereket és játékdizájn specialistákat keresnek. A fejlesztés a jelek szerint Sanghajban és Shenzhenben fog zajlani.

Egyelőre csak egy kép került elő a játékról, de az egy AAA minőségű, Unreal Engine 4-es élményt ígér.

Egyelőre egyik érintett fél (az EA-t is ideértve) sem kommentálta a híreket, de tagadni már késő lenne a dolgokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)