Hirdetés

Netflixed van? Akkor ingyen mehetsz autót lopni

|

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is csatlakozik a streamingszolgáltató egyre bővülő játékkínálatához.

Hirdetés

A Netflix játékos részlegével kevesek foglalkoznak, pedig ha van már egy alapszintű csomagunk, akkor sok más mellett olyan címekhez férhetünk hozzá, mint a Farming Simulator 23, a Moonlighter, vagy például a Twelve Minutes. Lényegében konzolminőségű mobilportokat kapunk a kedvenc filmjeink és sorozataink mellé, és a kínálat hónapról hónapra izgalmasabbá válik. A Netflix legutóbbi nagy üzlete a december 14-étől elérhető Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megszerzése volt.

Az kétségtelen, hogy a klasszikus GTA trilógiának nem feltétlenül ez a legjobb verziója, hiszen a Definitive Edition rengeteg buggal, teljesítménygonddal és látványbeli problémával érkezett. Ettől függetlenül nem fogunk nemet mondani a játékokra, pláne, ha csak úgy hozzánk vágják őket a Netflixünk mellé.

Hirdetés

A streamingszolgáltató játékai jelenleg az Android és iOS alkalmazásokon keresztül érhetőek el. Ott a "Games" fülön, műfajokra osztva kereshetitek meg kedvenceiteket, és érdemes is átböngészni a választékot. Lehet, hogy Androidra sosem kapunk majd olyan csodákat, amiket a rivális Apple Arcade kínál, de azt egy kell ismernünk, hogy a Netflix felhozatala egyre jobban néz ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)