Hirdetés

Nosztalgia: Megérkezett az Another World iOS-re!

|

Végre-valahára menet közben is játszhatjuk Eric Chahi egyik legendás játékát.

Hirdetés

Köztudott, hogy én hatalmas rajongója vagyok az Eric Chahi által megalkotott Heart of Darknessnek, és ugyan sajnos azt még nem adták ki az Apple operációs rendszerére, másik klasszikusát, az Another Worldöt viszont már bárki játszhatja, aki rendelkezik iPhone, iPod touch vagy iPad készülékkel.

A játék megjelenésének huszadik évfordulójának alkalmából elérkezett az idő, hogy iOS-en is bizonyítson. Az Another World a maga idejében korszakalkotónak számított innovatív hangzásvilágával, megjelenítésével és átvezető animációival, úgyhogy aki még soha életében nem játszott vele, PC-n vagy iOS-en mindenképp próbálja ki. De tényleg. Az Another World 3.99 euróba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)