Hirdetés

Okostelefon-VB - szavazz a legjobb okostelefonra és nyerj!

|

Ma kezdetét veszi a 2014-es Labdarúgó-világbajnokság, mellyel párhuzamosan megkezdődik a PC World Okostelefon-VB-je is. Szavazz a garantált ajándékokért és az értékes nyereményekért!

Hirdetés

Biztosan nagyon sokan várjátok már az este 10 órát, hogy Brazília és Horvátország összecsapásával kezdetét vegye a 2014-es Labdarúgó-világbajnokság.

A PC World csapata egy teljesen más témában választott ki 32 versenyzőt, akik június 12. és július 13. között szállnak harcba a legjobb okostelefonnak járó elismerésért. A csoportkör már elkezdődött, külön kategóriában párbajoznak az „ár-érték bajnokok”, a koncepciótelefonok, a legjobb kameramobilok, a billentyűzetes készülékek, a középkategóriás csodaeszközök, a csúcstermékek „kistestvérei”, a phabletek és a csúcstelefonok. Ezekre szavazhattok az Okostelefon-VB hivatalos oldalán, ahol regisztráció után egy 500 forintos Foodpanda kupont kaptok, valamint esélyetek nyílik megnyerni a 30 darab ESET Mobile Security licencek egyikét. Más nyeremények is várnak titeket majd a virtuális bajnokság során, július 13-án pedig kiderül, melyik hazánk legnépszerűbb okostelefonja.

További részletek a Mobilvb.web4.hu oldalon. Szavazzatok, nyerjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)