Hirdetés

Path of Exile - a villamoson zötykölődve is nyomhatjuk majd

|

A Grinding Gear Games nem csupán PC-n, hanem mobilokon is ingyenes alternatívát szolgáltat a Diablo franchise-nak.

Hirdetés

Zseniális, ahogyan a Grinding Gear Games meglovagolja a Blizzard által támasztott hullámokat. Alighogy elcsendesedett a világháló a Diablo IV bejelentése után, azonnal lecsaptak a lehetőségre és lerántották a leplet a Path of Exile 2-ről, míg a Diablo Immortal félresikerült bejelentését és tulajdonképpen a létezését az első rész mobilverziójával szeretnék ellensúlyozni. 

Hirdetés

A Path of Exile Mobile beharangozó videója többször is odaszúr finoman és humorosan a Diablo Immortalnak. Például mikor a készítők kijelentik, hogy ők maguk fejlesztik saját kezűleg a mobilváltozatot, mivel nem szerették volna rálőcsölni egy külsős stúdióra, de az is mókás, amikor az egyik fejlesztőnek, Trevor Gamonnak azt a feladatkört határozták meg, hogy "mobile fall guy", utalva ezzel a hírhedt blizzconos mobilbejelentésre. Nézzétek meg, fantasztikus: 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a Path of Exile okostelefonokra, de azt megígérte a stúdió, hogy nem lesznek pay-to-win elemek benne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)