Hirdetés

PC-re is megjelenik egy Star Wars játék, ami eddig csak mobilokra volt elérhető

|

Az Electronic Arts új táborral ismertetné meg a gyűjtögetős játékot.

Hirdetés

A 2015-ös E3-on jelentette be az EA, hogy tovább erősíti az okostelefonos felhozatalát a gyűjtögetős kártyajátékok műfajában induló Star Wars: Galaxy of Heroes-zal, amely pár hónappal később meg is jelent Androidra és iOS-re. A Star Wars-univerzum legnépszerűbb hőseit és gonosztevőit küldhettük benne csatába, több mint 60 legendás karaktert vonultatott fel induláskor (mint Luke Skywalker, Darth Maul, Ahsoka Tano vagy Dooku gróf), akiket fejleszthetünk és fel is szerelhettünk tárgyakkal.

A körökre osztott harcok során olyan, a rajongók által jól ismert helyszíneken fordulhattunk meg, mint a Hoth, a Bespin, a Tatooine és a Coruscant, az egyjátékos missziókon felül pedig PvP csatákat is tolhattunk. Mindezt eddig csakis mobilokon tehettünk meg, de az EA most terjeszkedik. 

Hirdetés

A Game Informer hozta le a vállalat bejelentését, miszerint a free-to-play Star Wars: Galaxy of Heroes hamarosan PC-s portot kap, és a mobiljátékosok már regisztrálhatnak is a májusra tervezett zárt bétára az EA Appon keresztül. Konzolos változatokról egyelőre nem esett szó.

A Game Informer megtudta továbbá, hogy a PC-s verzió cross-save támogatással lesz felruházva, szóval akkor is megmaradnak a mentéseink, ha másik platformon folytatjuk a játékot, és nyilván a teljesítménye is jobb lesz: 60 fps-t, anti-aliasingot és magasabb felbontásokat kapunk, és természetesen a felhasználói felület is igazodni fog az új platformhoz. Nyilván az egér és billentyűzet támogatása adott, de kontrollerrel kezdetben kár lenne próbálkozni.

Az eddig okostelenon elért eredmények sem fognak elveszni, a felhasználók továbbvihetik a mentésüket, ha összekapcsolják a mobilfiókjukat az EA-fiókjukkal. A vállalat egyébként megígérte, hogy minden jövőbeli frissítés egyszerre fog élesedni mindegyik platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)