Hirdetés

Pinball HD 4 - iPhone/iPod Touch teszt

|

Játéktermi hangulat gyönyörű grafikával.

Hirdetés

A flipper a játéktermek egyik legnépszerűbb és leglegendásabb játéka a mai napig, ez vitathatatlan tény. Már jó ideje lehetőségük van arra a játékosoknak, hogy PC-n, illetve válogatott hordozható eszközökön gyakorolják kedvenc időtöltésüket, most pedig az iPhone, iPod Touch és iPad tulajdonosok olyan játékhoz juthatnak potom pénzért, mely az App Store talán egyik legjobbja, ez pedig a Pinball HD 4.

A játék tulajdonképpen három, már régóta elérhető flipper játék egyvelege, melyeket ezúttal felturbózott grafikával és többjátékos móddal ruháztak fel. A The Deep, a Wild West és a Jungle mind-mind izgalmas pályák, ráadásul a játékélmény fokozása végett, ha rendelkezünk piros-kék szemüveggel, a sztereoszkópikus 3D megjelenítést is bekapcsolhatjuk. Míg a The Deep egy tenger alatti kalandhoz fűződik, addig a Wild West a vadnyugatra, a Jungle pedig a dzsungelbe kalauzol el bennünket.

A készüléket függőleges irányban tartva választhatunk, hogy a pályát felülről szeretnénk látni, vagy követni a labda vonalát, de ha elfordítjuk az iPhone-t vagy az iPod Touch-ot, akkor olyan szemszögből játszhatunk, mintha az asztal előtt állnánk. A többjátékos módban wi-fivel vagy bluetooth-szal csatlakozhatunk társainkhoz, vagy csatlakozhatnak hozzánk, hogy összemérjük ügyességünket. Talán kicsivel több pályával jobban szeretnénk, de azért így is bőven meg vagyunk elégedve a Pinball HD 4 iPhone verziójával. Fontos megjegyezni, hogy a játék csak iPhone 3GS-en és 4-en, illetve harmadik generációs (vagy újabb) iPod Touchon működik.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)