Hirdetés

Pinball Masters és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Zen Studios új flipperjátéka tele van izgalmas és ötletes asztalokkal - és akár ingyen is játszhatod.

Hirdetés

A részben magyar Zen Studios kipróbálta magát több területen is az elmúlt években, de a flipperezés jött be nekik a legjobban: a Pinball FX-ben és társaiban kreatívan kevertek a játékgépek által lefektetett alapokhoz egyedi ötleteket, így a számos tematikus asztal mindegyike kínál valami különlegeset. Most a Netflixszel álltak össze egy új mobiljátékhoz, amit a szolgáltatás előfizetői további költségek nélkül játszhatnak.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Pinball Masters (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A Pinball Mastersben egyelőre nyolc asztal található, egyedi, nem licencelt pályák mellett Kong, Godzilla és az Addams Family ihlette flippereken is gyűjthetjük a pontokat. Nagy csavar nincs a koncepcióban: próbáljuk a golyókat a lehető legtovább a lyuktól távol tartani, és villogunk barátainknak meg más játékosoknak, ha sikerül. Nyolc nézet közül választhatunk, kaphatunk napi tippeket, hogy ügyesebben tudjunk játszani, és akár 2-4 fővel is multizhatunk úgy, hogy adogatjuk a készüléket.

 

További mobiljáték megjelenések

Bare Knuckle Brawl (iOS, Android) - ingyenes

Clever Mixed (iOS, Android) - 1790 Ft / 1449 Ft

Galaxy Swirl: Hexa Endless Run (iOS, Android) - ingyenes

Golf Journey. (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)