Hirdetés

Playworld Superheroes - gyerekbarát mesevilág a zsebedben

|

A Starship stúdió most jelentette be legújabb címét, amelyben megalkothatjuk saját hősünket, és gyakorlatilag bármi mást is, amit csak szeretnénk.

Hirdetés

A Playworld Superheroes az 5 évesnél idősebb játékosoknak szól, és kizárólag mobileszközökre érkezik. A gyerekbarátság jegyében még in-game vásárlási lehetőségek sem lesznek benne, nehogy a gyerkőc leszívja a családi kasszát egy érintéssel.

A játékban egy szuperhős ruhájába bújunk majd, akivel meg kell állítanunk a földönkívüli Golumites népet. A drámai akció a családi ház hátsókertjében zajlik. A gyepen harcolunk majd, és ha kifogytunk a szükséges eszközökből, akkor visszavonulhatunk majd a fa tetején ácsorgó búvóhelyünkre, ahol elkészíthetjük a harchoz szükséges tárgyakat, és hősünk szintjét és képességeit is erősíthetjük.

Ez a műfaj nyilván nem a Grand Theft Auto V rajongók új kedvence lesz, de ha van kistesó a háznál, ő biztosan jól fog szórakozni a januárban megjelenő Playworld Superheroes első felvonásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)