Hirdetés

Pofás külső akku iPod-hoz és iPhone-hoz

|

A gyárilag garantáltnál jóval hosszabb beszélgetési és zenélési időről gondoskodik a Thumbs Up által gyártott kiegészítő.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy napjaink divathullámainak legnagyobb nyertesei közé tartoznak az Apple hordozható zenelejátszói és mobiltelefonjai. Merem állítan, hogy az iPod és az iPhone nélkül tizedannyian se ismernék a cég nevét.



Amennyiben valaki az amerikai felsőoktatás területén lassan már kötelező taneszközként szereplő készülékek valamelyikének tulajdonosa, nyilván használja is, és nem csupán a vitrinben tárolja, mint valami kiállítási tárgyat. Ahhoz, hogy ez minél zökkenőmentesebb legyen, olykor elkelhet némi segítség. a brit Thumbs Up nevű cég alapvetően olyan holmikat tervez és gyárt, amelyek csak csekély mértékben járulnak hozzá az emberiség fejlődéséhez, s akkor még finoman fogalmaztam. Legújabb eszközük, az i3G Power Station viszont már értelmesebbnek tűnik.



Az egyelőre csak hatos kiszerelésben kapható i3G Power Station darabja 30 font, ami átszámítva kb. 9500 forint. Ez úgy 3000 forinttal kerül csak többe az utángyártott telepeknél, cserébe hordozható, és egész pofásan néz ki. A készülék a gyártó szerint 5 órányi beszélgetési, 20 órányi zenélési és 220 órányi készenléti időt biztosít pluszban. A külső akkumulátor bármelyik iPhone mobilhoz, vagy iPod lejátszóhoz csatlakoztatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)