Hirdetés

Pokémon GO - Apple Watchra is jön

|

Van aki már kiábrándult belőle, van aki továbbra is játszik és van aki a frissítésekben reménykedik. Nos, update egyelőre nincs, de más érdekesség akad a Pokémon GO kapcsán.

Hirdetés

Érdekes fordulat jön a Pokémon GO életében, hiszen nem csak közeleg a Pokémon GO Plus beígért megjelenése (szeptember 16.), de külön Apple Watchra is lefejlesztik a játékot.

Elvileg a Pokémon GO Plus is kompatibilis lesz az Apple termékekkel, így "csak" egy almás bónuszról van szó, de mindenesetre kedves gesztus az új verzió leleplezése. A hírt, hogy jön az alkalmazás Apple Watchra, az Apple eseményén jelentette be a Niantic Labs. A videóból sok minden kiderül, csak a megjelenés dátuma nem. Mindenesetre megtudtuk, hogy nagyjából mi mindenre lesz képes az óra.

- Mutatja majd mennyit kell még mennünk, hogy kikeljen egy-egy tojás.
- Mutatja, hogy mennyi xp kell a következő szinthez és más információkat is láthatunk majd a karakterünkről.
- Látjuk, ha megjelenik a közelünkben egy pokémon.
- A közelünkben lévő Pokéstopok is megjelennek rajta.

Bár a Pokémon GO utolsó néhány frissítése nem okozott túl nagy sikert és a játékosok száma is csökkenni kezdett az utóbbi időkben, azért a Niantic Labs igyekszik javítani a helyzetén. Például az újfajta füstölőknek örülnénk, de az igazán nagy durranás mindenképpen a Buddy System bevezetése lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)