Hirdetés

Pokémon GO - bekerült egy régóta várt pokémon, újra érdemes játszani

|

A Pokémon GO megjelenése óta várjuk, hogy végre elkaphassuk ezt a különleges és nagyon ritka pokémont. Most végre tényleg megtalálhatjuk őt!

Hirdetés

Nem csak azért éri meg visszatérni a Pokémon GO-hoz, mert a készítők dupla XP-t és stardustot osztanak a héten, hanem azért is, mert immár valóban elkaphatjuk kalandozásaink során az egyik legkülönlegesebb zsebszörnyet.

A hivatalos Pokémon GO Facebook oldalra került fel egy videó, ami megerősíti, hogy a fejlesztők élesítették a játékban Dittót, így mostantól kezdve bármikor belefuthatunk a kis lila masszába. Ditto azért nagyon egyedi pokémon, mert az a képessége, hogy teljesen lemásolja az ellene harcoló lényeg küllemét és képességeit. Egyetlen apró kivétellel persze: az arcok utánzásában nem túl ügyes, így mindig csak apró pontszemeket képes összehozni alkalmi kinézetében. 

A Pokémon GO-ban nem fogjuk előre tudni, mikor találtuk meg Dittót. Bármelyik hétköznapi pokémon lehet valójában egy a kis cukorfalat, úgyhogy újra érdemes elfogni az összes kóbor Rattatát és egyéb unalmas, ezerszer pokélabdába zárt társait, ugyanis csak akkor derül ki áldozatunkról, hogy ő Ditto, miután már elkaptuk.

Ditto esetében az edzőterembeli harcok is megváltoznak egy cseppet. Mikor harcba száll egy Gymben, azonnal lemásolja az első pokémon megjelenését és képességeit, akivel találkozik a teremben és ezután az adott Gym összes csatája alatt megőrzi ezt az alakot.

Ti újra neki fogtok kezdeni a játéknak Ditto miatt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)