Hirdetés

Pokémon GO - hamarosan bezárnak az edzőtermek

|

Átalakul némileg a Pokémon GO, ennek kapcsán a Niantic jelezte, hogy hamarosan lekapcsolják a meglévő edzőterem-rendszert, hogy beépíthessék az új megoldást.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt erősítették meg a még mindig elég népszerű Pokémon GO készítői, hogy a játékosok által nagyon várt feature-ök közül kettő még nyáron megérkezik a mobiljátékba. A legendás pokémonok feltűnése mellett a játékosok elleni csatározás bővül ki várhatóan, de ez utóbbi beépítése technikai okokból nem lesz teljesen zökkenőmentes.

Ahogy azt előre jelezte a Niantic, a játékosok elleni harcok jelenlegi - közvetett - formáját jelentő edzőtermeket deaktiválniuk kell, hogy az új szisztémát beépíthessék. Ezt a holnapi napon, június 19-én már meg is ejtik, ekkor az éppen bent tartózkodó zsebszörnyek visszatérnek majd gazdáikhoz. Hogy meddig marad feature-hiányos a Pokémon GO, azt valószínűleg szintén holnap este tudjuk meg, amikor a készítők újabb részleteket árulnak el a júliusban esedékes évfordulós eseményről.

Az új rendszerről egyelőre nem sokat tudunk, a készítők még korábban azt ígérték, hogy érkezik egy új mód, ami a játékosok kooperációját helyezi az előtérbe. Talán az átalakított edzőtermek esetében történik meg mindez, ami nem hangzik rosszul, bár a játékosok között kialakult komoly erőkülönbségek fényében érdekes lesz látni, mennyire tud kiegyensúlyozott lenni egy olyan rendszer, ahol még nagyobb előnyt kapnak a támadók.

A ti kedveteket mi hozná meg a PvP-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)