Hirdetés

Pokémon GO - elindult az év első eseménye, dupla jutalom jár tojáskeltetésért

|

Itt az ideje, hogy lesétáljuk a 2018-ban felhalmozott felesleget, és kihasználjuk az év végi esemény alatt felgyülemlett keltetőket.

Hirdetés

Az új év első Pokémon GO eseménye már el is indult. Mától egészen január 15-ig pörög az Adventure Sync Hatchathon, ami alatt dupla Candy és Stardust jár a kikelt tojásokért, ráadásul nagyobb eséllyel kapunk 5 és 10 kilométeres tojásokat a PokéStopokból.

Hirdetés

Az esemény neve egyébként az Adventure Sync feature-ből származik, ami tavaly egy új frissítéssel érkezett a játékba, és lényege, hogy mérje az általunk lesétált mennyiséget akkor is, ha éppen nem aktív az alkalmazás a telefonunkon. Így nem kell a haladásért feláldoznunk a töltöttséget.

A Hatchathon végére a Niantic összedobja majd az év első közösségi napját. Január 12-én (jövő hét szombat) ennek köszönhetően felpörög a Totodile-ok felbukkanási aránya és a tojásoknak negyed annyi kilométer kell majd a kikeléshez. Érdemes lesz legalább aznap felhúzni a túracipőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)