Hirdetés

Pokémon GO - ha fejleszteni akarod régi kedvenceidet, akkor ezekre lesz szükséged

|

A legutóbbi frissítéssel bekerültek a játékba azok a különleges tárgyak, amelyek elengedhetetlenek néhány első generációs pokémon még tovább fejlesztéséhez.

Hirdetés

A második generációs Pokémon játékok óta tudjuk, hogy egyes zsebszörnynek kell egy kis segítség az átalakuláshoz, és most a tavalyi év egyik szenzációjának számító Pokémon GO-ba is megérkezett ez a lehetőség.

A legújabb frissítés nem csak a második generációs pokémonokat hozta el a játékba, hanem bekerültek olyan különleges tárgyak is, ami már megszokott, első generációs lényeket fejleszt még egy fokozattal tovább. Összesen öt új tárgyat szerezhetnek meg a játékosok a PokéStopok segítségével, ezek pedig a következők:

Sun Stone: Gloomból Bellossom vagy Sunkernből Sunflora lesz
King's Rock: Poliwhirlből Politoed vagy Slowpoke-ból Slowking lesz
Metal Coat: Onixból Steelix vagy Scytherből Scizor lesz
Dragon Scale: Seadra-ból Kingdra lesz
Up-Grade: Porygonból Porygon2 lesz

Nagyon szerencsésnek kell azonban ahhoz lennünk, hogy sikeresen kipörgessünk akár csak egyet is a fenti tárgyak közül a PokéStopoknál. Amennyiben hét napon át legalább napi egyszer meglátogatunk egy PokéStopot, az egyhetes hűséget megkoronázó jutalomnál jóval nagyobb esélyünk van egy evolúciós varázstárgy megkaparintására, de fontos tudni, hogy ekkor sem garantált a siker. 

Ti találtatok már akár egyet is a felsorolt tárgyakból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)