Hirdetés

Pokémon GO - befutottak az ígért frissítések

|

Hazánkban is elérhetővé vált a legújabb Pokémon GO update, ami a közelmúltban beígért újdonságokkal bővíti a játékot.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Pokémon GO legújabb frissítése, tegnap éjjeltől pedig már nálunk is élesedett az új update. Azokat az újításokat kaptuk meg, melyeket az elmúlt napokban megígértek nekünk a fejlesztők.

Egy tisztességes keresőrendszerrel továbbra is adósunk maradt a Niantic, de a nemrégiben belengetett medálos változtatások és az edzőtermek megreformálása is megérkezett. Az Androidon 0.41.2-es, illetve iOS-en 1.11.2 verziószámú frissítés megváltoztatja a medálok kinézetét, valamint külön sorba rendezi azokat az érmeket, melyeket bizonyos szörnytípusba tartozó pokémonok elkapásáért zsebelhetünk be.

Ezek közül a bronz medálok egy, az ezüst kettő, az aranyérem pedig három plusz pontot jelent az adott típusba tartozó zsebszörny elkapásakor. Így ha például rendelkezünk egy repülő pokémonos arany medállal, akkor jóval nagyobb az esély arra, hogy a fránya szárnyasok benne maradnak a lasztiban miután eltaláltuk őket.

Saját csapatunk edzőtermeibe immár nem csak egy, hanem egyszerre hat pokémont küldhetünk bunyózni, a termet őrző állatok CP-je pedig alkalmazkodni fog a mi lényeink erejéhez, vagyis ha nekünk csak pár száz CP-s pokémonjaink vannak, akkor nem fog a teremben szembejönni velünk egy 2000 CP-s melák. 

Mindez szuper jól hangzik és végre ismét érdemi újításokat kaptunk a buddy system bevezetése mellett, de azért lassan már tényleg ideje lenne rendbe rakni azt a bizonyos kereső rendszert...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)